Alfa accountants en adviseurs doneert €2000,- voor nieuwe kleedkamers

5 april 2020 21:45

Rick Sinnige

Alfa accountants en adviseurs heeft €2000,- gedoneerd aan SV Nieuwkoop om te besteden aan de bouw van nieuwe kleedkamers. Het geld komt uit de Alfa Foundation.

Rick Pouw, speler van het eerste elftal en werkzaam als bedrijfsadviseur bij Alfa, heeft achter de schermen een aanvraag ingediend voor de sponsoring. Dit deed hij met het idee wat hij vanuit zijn rol nog meer voor de club kon betekenen. Zodoende is hij bij de Alfa Foundation uitgekomen. Die foundation steunt verenigingen en doelen waar medewerkers van Alfa actief zijn. Met die tonen zij hun maatschappelijke betrokkenheid.

Het leek Rick mooi ook zijn steentje voor de voetbal bij te dragen. "En het is natuurlijk helemaal mooi als dit via je eigen werkgever kan. De aanvraag was dus in eerste instantie op eigen initiatief, dat dit er uiteindelijk uit is gekomen is super mooi!", zegt hij er zelf over.

Als dank hiervoor kreeg Rick van het bestuur een mooie bos bloemen cadeau van het bestuur.

Rick en de Alfa Foundation bedankt!

Alfa.png