Trainingsdagen met complete techniek voor O7 t/m O19

17 februari 2021 9:45

Rick Sinnige

Om in deze competitie loze periode toch zoveel mogelijk aan de slag te blijven op het voetbalveld hebben we naast de trainingen en onderlinge wedstrijden, waar jullie trainers en leiders zo hard mee aan de slag zijn, ook nog een extra programma gepland. SV Nieuwkoop biedt in de komende periode aan zijn jeugdleden de mogelijkheid om een dagdeel te trainen onder leiding van trainers van “De Complete Techniek”. Voor de winterstop hebben we dit al een keer met veel succes gedaan voor onze jongste jeugd en daarom geven we dit initiatief graag een vervolg.

De planning (voor in de agenda) is als volgt:

20 februari voor onze oudere jeugd:
09:00 - 11:30      -        JO13 & MO13
12:00 - 14:30      -        JO15 & MO15
14:45 - 17:15      -        JO17,  JO19 & MO19

20 maart voor onze jongste jeugd:
09:00 - 11:00      -        JO7, JO8 & JO9
11:30 - 13:30      -        JO10, JO11 & MO11

Graag 15 minuten voor start activiteit aanwezig zijn!

Tevens zoeken we 3 vrijwilligers/trainers per groep die de trainers van de Complete Techniek willen assisteren met de oefeningen. Aanmeldingen daarvoor kunnen rechtstreeks naar Mark Cornelissen voor 20 februari en naar Jos van der Linden voor 20 maart.

Voor 13 maart wordt veld 3 of 4 speelklaar gemaakt, zodat teams van O13 en ouder daar die dag hun onderlinge wedstrijden kunnen spelen.