Van de bestuurstafel

10 oktober 2021 19:30

Ronald de Jong

Afgelopen week vergaderde het bestuur. In dit bericht een terugkoppeling wat er zoal is besproken.

De vorige vergadering was gezamenlijk met de Raad van Commissarissen (RvC) waarin vanuit het bestuur de RvC is meegenomen in de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen. De RvC heeft hun bevindingen gedeeld en de Algemene ledenvergadering is voorbesproken. In de bestuursvergadering van afgelopen week is teruggekeken op de Algemene ledenvergadering die goed is verlopen. Naar aanleiding van de rondvraag zal het bestuur de volgende vergadering extra aandacht besteden aan het Meerjaren Investerings Plan.

Er is stilgestaan bij de huidige coronasituatie zoals de maatregelen in de kantine en de vele positief geteste spelers. Afgelopen zaterdag, 9 oktober, konden vijf teams niet in actie komen hierdoor. We hopen dat het met iedereen goed gaat en wensen iedereen sterkte en beterschap. De betreffende teams hebben vanuit het bestuur een nieuwsbrief per mail met tips van de GGD toegestuurd gekregen.

Binnenkort komt de activiteitencommissie bijeen om te bespreken welke activiteiten de komende maanden ontplooid kunnen worden, uiteraard met inachtneming van de (dan) geldende coronamaatregelen. Houd in ieder geval 18 december vanaf 16.00u vrij in de agenda. Meer nieuws hierover volgt. Verder heeft het bestuur gesproken over alle activiteiten die afgelopen maanden zijn georganiseerd om geld binnen te halen voor de kleedkamers. Om te voorkomen dat er een overkill aan acties wordt gehouden willen we ons in de toekomst beperken tot enkele herkenbare en bij SV Nieuwkoop passende activiteiten. Hierover zal later meer gecommuniceerd worden.

Ook is stil gestaan bij het vrijwilligersbeleid en hoe dit de eerste anderhalve maand heeft uitgepakt. We zijn zeer te spreken over de inzet van iedereen. Velen hebben zich snel ingeroosterd en we zien iedereen met plezier de taken invullen. De keuken is 2x om wisselende redenen even dicht geweest maar dit werd uiteindelijk ook weer prima opgelost. En daar gaat het om. We moeten het met elkaar doen!

De vloer in kleedkamer 11 en 12 en de gang van dat kleedkamergebouw wordt vanaf half december onderhouden. De exacte datum wordt nog ingepland, omdat dit afhangt van het wedstrijdprogramma tegen die tijd.

Het bestuur is nog wel op zoek naar een notulist voor de bestuursvergaderingen.  Dus wil jij je inzetten hiervoor, meld je dan bij de secretaris.