Max wint actie AA-drink voor SV Nieuwkoop

11 november 2021 20:00

Rick Sinnige

Max Verlaan heeft voor de voetbal meegedaan aan een leuke actie van AA-drink. Hij had bij onze club een lekkere AA-drink gekocht. Op de wikkel gaf AA aan dat je je voor je club een voorraadje AA kon winnen. Max was eigenlijk net van voetbal afgegaan, maar vond het een leuke actie, dus vroeg zijn moeder om hieraan mee te doen.

Moeder Laura: "Je verwacht van dat soort acties eigenlijk nooit zoveel, maar opeens kregen we bericht dat we hadden gewonnen!"

De AA-drink zou bij S.V. Nieuwkoop worden bezorgd. Uiteraard vonden wij het zo leuk dat ze dit voor onze vereniging hadden gedaan, dat we Max en zijn zusje hebben getrakteerd op (uiteraard) een AA-drink en wat lekkers. Max bedankt!!

Max_AA_Drink.jpg