Teamfoto's zaterdag 12 november

11 november 2022 11:15

Het huidige voetbalseizoen is in volle gang, nieuwe teams zijn gevormd en er wordt weer heerlijk gevoetbald op de Nieuwkoopse velden. Elk jaar maken we graag van alle teams een prachtige teamfoto, deze zullen we gebruiken voor op de teampagina’s op onze website.

Eerder zijn we hiermee gestart, ook de daaropvolgende zaterdagen zullen teams aan de beurt komen. Elk team krijgt een mogelijkheid hiertoe tijdens een thuiswedstrijd, voor aanvang van de wedstrijd.

Afhankelijk van het weer zullen de foto’s binnen of buiten genomen worden. Indien het droog is, kunnen trainers zich 5 minuten voor aanvang melden op de strook tussen veld 3 en veld 5. Wanneer het regent zal de foto binnen gemaakt worden in de bestuurskamer, dan kunnen trainers zich melden in de ontvangstkamer. Zorg dat alle spelers op tijd klaar staan op de juiste plek.

Helaas heeft de organisatie moeite met het vinden van fotografen. Tot op heden is er één fotograaf. Om die reden wordt er komende zaterdag alleen in de ochtend foto’s gemaakt. Wil jij ons ook helpen met het maken van de teamfoto’s? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Alvast bedankt!

Mocht je team niet compleet zijn op de genoemde dag/tijd, ga dan toch op de foto. Dan is er in ieder geval een foto en kan er later altijd nog een nieuwe worden gemaakt.

Het schema voor zaterdag 12 november:

teamfotos.png

JO23-3 - 12:00 - Jerry Leliveld