Heb je OnzeClubwinkel al ontdekt?

4 november 2022 19:30

Ronald de Jong

Wist je dat je je online inkopen bij onder andere Jumbo, Bol.com, Hema, Mediamarkt, CoolBlue, Blokker en zelfs Booking.com via SV Nieuwkoop kunt doen? Als je dat doet sponsor je de club zonder dat het jou extra kost! Dus ga je binnenkort inkopen doen voor Sinterklaas en Kerst? Of ga je boodschappen bestellen? Denk dan aan SV Nieuwkoop. En wist je dat je zelf ook een deel van het geld kunt ontvangen?

Met de OnzeClubwinkel-module sponsor jij onze vereniging, zonder dat het jou ook maar een cent extra kost. Simpelweg, door middel van online aankopen die je normaal gesproken toch al doet.

Zo doe je dat:

1. Ga voor een online aankoop eerst naar onze website of de VoetbalAssist clubapp.
  2. Vind je webshop naar keuze en klik die aan.
  3. Je wordt direct doorgelinkt naar de betreffende webshop.
  4. Doe je aankoop zoals je gewend bent, rechtstreeks bij de webshop.
  5. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar Sv Nieuwkoop
  6. Jij betaalt NIETS extra.

Hoe dat kan.

OnzeClubwinkel werkt samen met meer dan 300 webshops. Als wij als club deze webshops promoten, ontvangen wij een percentage van het aankoopbedrag als commissie. Het enige verschil met een ‘normale’ aankoop, is dat de webshops registreren dat jij via onze club bent doorgeklikt zodat ze ons kunnen belonen. Zodra er dus een aankoop of boeking is afgerond ontvangen wij een commissie. Of je nu rechtstreeks naar de webshop gaat of via de OnzeClubwinkel-module, je betaalt hetzelfde en doet je aankoop gewoon zoals je gewend bent. Dus waarom zou je het niet doen?

Ruime keuze aan webshops.

Er zijn meer dan 300 webshops aangesloten, waaronder Bol.com, Coolblue, Bijenkorf, Mediamarkt en Booking.com. Jouw favoriete webshop zit er dus waarschijnlijk wel tussen. Dus of je online kleren koopt, een nieuwe tv bestelt of een hotel boekt, onze vereniging ontvangt geld in de clubkas als jij eerst naar onze site of clubapp gaat.

Met elkaar kunnen we veel verdienen voor onze club.

Een deel van het aankoopbedrag gaat naar Sv Nieuwkoop

Voor jou een kleine moeite (maar 1 klik extra), voor onze club een grote winst!

Ga dus voortaan voordat je een online aankoop doet, via onze website of de clubapp naar de webshop van jouw keuze.

Alvast bedankt voor je steun!

Zelf ook een persoonlijke commissie ontvangen?

Naast dat de commissie naar jouw vereniging gaat, kun je er ook voor kiezen om een deel zelf terug te ontvangen. Het betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking. Activeer dan nu je persoonlijke account!