Teamfoto's zaterdag 9 september - SV Nieuwkoop

Teamfoto's zaterdag 9 september

7 september 2023 15:30


Het nieuwe voetbalseizoen is in volle gang, nieuwe teams zijn gevormd en er wordt weer heerlijk gevoetbald op de Nieuwkoopse velden. Elk jaar maken we graag van alle teams een prachtige teamfoto, deze zullen we gebruiken voor op de teampagina’s op onze website.

Aanstaande zaterdag starten we met een eerste deel van de teams. Ook volgende week zullen teams aan de beurt komen. (Bijna) elk team krijgt een mogelijkheid hiertoe tijdens een thuiswedstrijd, voor aanvang van de wedstrijd.

De foto's worden genomen op het verhoogde terras voor de kantine, naast veld 1. Teams kunnen zich op de in het schema genoemde tijd melden op die locatie. Let op: kom graag op tijd, anders kan de planning in de knoei komen en we willen ook dat wedstrijden op tijd beginnen en dat teams hun warming-up kunnen doen. 

De foto's worden gemaakt door Jerry Leliveld en Kaj Lunstroo. Kaj is ook de organisator/coördinator van het maken van de teamfoto's. 

Mocht je team niet compleet zijn op de genoemde dag/tijd, ga dan toch op de foto. Dan is er in ieder geval een foto en kan er later altijd nog een nieuwe worden gemaakt.

Het schema voor zaterdag 9 september:

WhatsApp_Image_2023-09-05_at_9.31.47_PM.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!