Kerst zaalvoetbal toernooi voor senioren

21 december 2015 20:00

Zondag 27 december is vanaf 13.00 uur in sporthal De Steupel het Kerst zaalvoetbal toernooi van SV Nieuwkoop. Iedereen moet om 12.30 uur aanwezig zijn.

Na het succesvolle verloop van het zaalvoetbal toernooi voorgaande jaren rekenen we op grote belangstelling voor dit toernooi en natuurlijk het buffet en de doorgaans zeer gezellige avond na afloop!

Hopelijk zijn er weer zoveel mensen (alle senioren elftallen, zaterdag 1e t/m 3e en zondag 1e en 2e) enthousiast als afgelopen jaar om op zondag 27 december vanaf 13.00 uur ’s middags deel te nemen aan dit mix-toernooi in De Steupel.

Na afloop (rond 18.30 uur voor de volwassen en voor de kinderen rond 18.00 uur) is er de gelegenheid om een hapje te eten. De kosten voor dit evenement zijn als volgt:

• Deelname aan het toernooi en eten na afloop € 15.00
  • Alleen eten na afloop (partners of andere belangstellende leden) € 10.00
  • Alleen voetballen € 7.50
  • Kinderen (in het geval ze mee eten) € 3.00

Graag wil ik iedereen vragen zich op te geven uiterlijk zondag 20 becember bij jullie leider/aanvoerder. Die heeft een inschrijfformulier per team. Of bij één van de leden van de activiteitencommissie.

Ook kan je je opgeven bij Mark Cornelissen, 06-53499613 of [email protected].

Het toernooi heeft alleen doorgang bij een minimaal aantal van 25 deelnemers.