2 interessante oefenduels 1e

6 januari 2016 19:30

Volgende week zaterdag oefent SV Nieuwkoop 1 tegen Zwammerdam en drie dagen daarna tegen NSV. Interessante wedstrijden.

In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft oefent de equipe van Koos van Zoest volgende week tegen de buren.

Zaterdag 16 januari om half drie komt het 1e elftal binnen de lijnen tegen Zwammerdam. De wedstrijd wordt op De Dulen afgewerkt. Zwammerdam begint het verloop van de competitie als nr. 8 van de 3e klasse A

Drie dagen daarna, dinsdag 19 januari, treft Nieuwkoop, koploper in de 4e klasse C, de nummer 11 van die 3e klasse A, NSV’46. De wedstrijd wordt onder kunstlicht gespeeld in Noorden op Sportpark De Koet. Aanvang om 8 uur.

Interessante partijen voor het publiek, want iedereen zal benieuwd zijn hoe de drie elftallen zich tijdens de winterstop hebben ontwikkeld. Toeschouwers en kenners zijn van harte welkom.