‘AH Bonus Toto’ van start. IJs-taart of bonus?

19 januari 2016 15:15

Op zaterdag 30 januari begint SV Nieuwkoop een toto. De deelname is gratis en Albert Heijn/Cor Bos op het Reghthuysplein sponsort deze toto. Op het deelnameformulier staan acht wedstrijden.

De resultaten  daarvan moet je voorspellen

Voor 30 januari is wedstrijd nummer 1  SV Nieuwkoop-SV Aarlanderveen. Je kunt het resultaat daarvan, en die van de andere zeven wedstrijden, voorspellen door een 1-tje (winst thuis), X (gelijk spel) of 2-tje (winst uit) in te vullen.

Tot de zomer nog 5x

Tijdens de volgende vijf thuiswedstrijden van SV Nieuwkoop is er weer een toto. Iedere keer met een nieuw wedstrijdprogramma. Dat wordt op een affiche in de hal van de kantine gepubliceerd. Maar ook op de site, de schermen in de kantine en op onze Facebookpagina.

Deelnameformulier

De formuliertjes zijn aan de bar verkrijgbaar. Als je mee wilt spelen moet je dat voor aanvang van de wedstrijd (normaal gesproken dus zaterdag voor 15.00 uur) volledig ingevuld aan de bar hebben ingeleverd. Dat wil zeggen met je naam en de juiste speeldatum erop. Ben je daarmee te laat, dan kun je helaas die dag niet meespelen.

IJstaart

Na afloop van de wedstrijd is in de kantine de uitreiking van de dagprijs (de meeste goede uitslagen). Een riante ijstaart van Albert Heijn en eventueel de bonus (alle acht uitslagen goed).

Bonus

Die bonus bestaat uit boodschappen cheques van Albert Heijn t.w.v. € 50,-- voor wie alle acht uitslagen goed heeft voorspeld. De winnaar van zowel de dagprijs (ijstaart) als de eventuele bonus (voor wie alle wedstrijden juist heeft voorspeld) moet persoonlijk aanwezig zijn bij de uitreiking in de kantine. Anders vervalt zijn/haar aanspraak op de prijzen.

Poster in de hal

Op de ‘SV Nieuwkoop AH bonus toto’ poster op het prikbord in de hal staat een overzicht van de wedstrijden waarom het de komende wedstrijden gaat.  Maar volg de toto ook op de site en op de Facebook pagina van SV Nieuwkoop.

Lees hier voor deelname de spelregels>>