Krampachtig winst op Aarlanderveen [video]

31 januari 2016 14:00

[nieuwe beelden] SV Nieuwkoop wint ternauwernood (1-0) van een taai strijdend Aarlanderveen. De ploeg voetbalt meer tegen zichzelf in de slechtste wedstrijd tot nu toe. Maar pakt wel weer drie punten.

Nieuwe beelden van de wedstrijd en commentaar van Koos van Zoest en Justin Poelwijk

SV Nieuwkoop kon het in grote getale opgekomen publiek niet vermaken. De wil was er wel, maar de uitvoering van ronduit belabberd.

Aarlanderveen, met veel oud- SV Nieuwkoop voetballers in de gelederen, ontregelde met succes de aspiraties van de kampioenskandidaat.

Na afloop van de strijd stond de teller 'slechts' op één treffer. Overigens een fraaie goal van Sander van der Helder.

Lees het verslag van de wedstrijd op de site van RTV Lokaal>>

En bekijk de beelden van Studio Alphen>>

Alle media, bedankt voor jullie belangstelling en aandacht voor deze 'Snertwedstrijd van het jaar'.

De wedstrijd was vanuit Nieuwkoops perspectief inderdaad 'snert'. Maar de 3e helft was met onze vrienden uit Aarlanderveen helemaal TOP!

Impressie? Sluit je aan bij de Facebook pagina van SV Nieuwkoop>>