Nieuwkoop kampioen! [VIDEO]

9 april 2016 21:00

SV Nieuwkoop won thuis met 5-0 van Moerkapelle en behaalde daarmee het kampioenschap in 4C. De schaal is binnen en het feest barstte na afloop van de wedstrijd los. Felicitaties aan het team, de technische staf en coach Koos van Zoest.

Nieuwkoop had in de 1e helft moeite met het goed spelende Moerkapelle. Er waren kansen over en weer, maar er vielen geen doelpunten.

Na de thee speelde Nieuwkoop wat meer ontspannen en nam resoluut afstand van Moerkapelle, hoewel de uiteindelijke 5-0 wat geflatteerd was.

Later meer over de wedstrijd op de site.

HIER VAST EEN SCALA AAN FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD EN DAARNA, DANKZIJ NIEUWSREGIO, PIETER BOEKEL EN PATRICK VAN KOERT>>

EN DIT STAAT OP RTV LOKAAL OVER DE WEDSTRIJD>>

EN TENSLOTTE BEELDEN VAN RTV LOKAAL (CAMERA CO TOUW EN COMMENTAAR ADRIE VAN LITH)

Hier vast een kleine impressie van het kampioensfeest in de kantine. (Facebook)>>