OAF doorslaand succes

22 mei 2016 22:15

Zaterdagavond schudde de kantine van SV Nieuwkoop ouderwets op zijn grondvesten. Het Orange Abschlussfest was een schot in de roos. Alle feestgangers hadden het enorm naar hun zin.

In de vooravond voetbalden 43 spelers uit de senioren en de A- en B junioren een klein toernooitje op twee kleine veldjes op het hoofdveld.  Gezellig mèt en tegen elkaar. Leuk om elkaar beter te leren kennen en toch sportief tegen elkaar te strijden. Team Argentinië ging er met de beker vandoor.

Daarna kwam in de kantine al snel het feest op gang. DJ’s Heino en Berg brachten de stemming er goed in en alle (bijna 150!) feestgangers hadden het op en om de dansvloer prima naar hun zin. Een geweldige mix van jong en oud, van businessclub leden, vrijwilligers, spelers en kader.

“Voor herhaling vatbaar”, zei iedereen na afloop.

De organisatie bedankt iedereen, de mensen van de kantine en de schoonmaakploeg niet in het minst, voor het slagen van deze typische SV Nieuwkoop avond.

Op de Facebook pagina van SV Nieuwkoop meer foto's en reacties>>