Meidenvoetbal SV Nieuwkoop in de lift

9 juni 2016 17:30

SV Nieuwkoop is blij en trots dat komend seizoen drie meiden/damesteams aan de competitie gaan meedoen. Een mijlpaal!

Twee jaar geleden is SV Nieuwkoop begonnen met bouwen aan de organisatie rondom het meiden- en damesvoetbal. Dat begint nu de vruchten af te werpen, want er zijn twee MB teams en één damesteam voor komend seizoen geformeerd.

De indeling voor deze teams komen zo spoedig mogelijk online. Ze zijn op een haar na gereed. Daarnaast is SV Nieuwkoop aan het onderzoeken naar mogelijkheden om met andere verenigingen in de omgeving samen te werken met meisjes- en damesvoetbal. Informatie hierover volgt later.

Meisjes en dames die zich willen aanmelden om te voeballen zijn bij SV Nieuwkoop nog steeds welkom. Maar met de opkomst van het afgelopen seizoen in het achterhoofd gaant het meisjes- en damesvoetbal ongetwijfeld een mooi seizoen tegemoet.

Meer informatie en aanmelden via [email protected]