Groots afsluitfeest bij SV Nieuwkoop

8 mei 2017 8:30

SV Nieuwkoop maakt zich op voor een fantastisch eindfeest om het afgelopen seizoen te vieren. Zaterdag 20 mei is het Falsche Orange Abschlussfeest voor leden, vrijwilligers, sponsors en supporters.

Aanvangstijd is nog niet helemaal bekend in verband met eventuele nacompetitie wedstrijd(en). Als het mogelijk is spelen senioren, en A-en B junioren voorafgaand een onderling mix toernooi. Vermoedelijk begint het feest ergens in de namiddag of in de vooravond.

De veelzijdige en spraakmakende artiest Marco Mark komt optreden. Het is een unicum dat het boeken van Marco is gelukt, want hij was vanwege zijn vakantie nauwelijks bereikbaar. Marco krijgt ondersteuning van DJ Berg. Een garantie op veel lol en faute muziek!

Op Facebook is het Falsche Orange Abschlussfeest als evenement aangemaakt>>

M
arco Mark zong onder andere in de voorprogramma's van Frans Duijts, Nick & Simon, Jan Smit en Marco Borsato