FAQ

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen rechtstreeks aangemeld worden bij de mini coördinator. De mini pupil hoeft nog niet lid te worden van de vereniging. Bij deelname aan de activiteiten moet een klein bedrag contact betaald worden aan de mini coördinator. Via de mini coördinator krijgt u informatie over op welke dagen er activiteiten zijn. U kunt contact opnemen met de mini coördinator via 06-52025013.
Uw kind kan al vanaf 5 jaar bij SV Nieuwkoop voetballen. Kinderen van 5 en 6 jaar voetballen bij de mini's. Zij spelen nog geen wedstrijden, maar voetballen en trainen op zondag in het najaar en voorjaar. Kinderen die er aan toe zijn kunnen in een Jongens Onder 7 (JO7) team geplaatst worden en meedoen aan de KNVB competitie. Vanaf 7 jaar worden kinderen ingedeeld in reguliere teams en doen ze mee aan de KNVB competities.
Als uw kind 5 of 6 jaar is hoeft het nog geen lid te worden. Er kan dan bij de mini's gevoetbald worden (zie informatie over de mini's). Vanaf 7 jaar moet u uw kind als lid inschrijven via het inschrijfformulierEventueel kan vooraf contact worden opgenomen met de hoofdleider of coördinator van de betreffende leeftijdsgroep. Het is mogelijk eerst een proeftraining te doen. Indien gewenst geef dit dan aan bij de hoofdleider of coördinator (een overzicht van de leeftijdsgroepen met de contactgegevens vindt u hier). Het inschrijfformulier kunt u printen en invullen. Het ingevulde formulier mag u in de ontvangstkamer in de blauwe brievenbus doen. De ontvangstkamer is in het verenigingsgebouw, na binnenkomst links. Het formulier mag ook per post worden verstuurd. Het adres staat onderaan deze pagina. Vanaf O12 en ouder moet er altijd een pasfoto worden aangeleverd. Dit mag ook digitaal. U mag de pasfoto mailen naar ledenadministratie@svnieuwkoop.nl. Heeft u geen printer, dan kunt u op zaterdag, of maandagavond een formulier afhalen.
Vanaf 19 jaar ben je senior. Senioren melden zich aan via het inschrijfformulier. Deze kunt u printen en invullen. Het ingevulde formulier mag u in de ontvangstkamer in de blauwe brievenbus doen. De ontvangstkamer is in het verenigingsgebouw, na binnenkomst links. Het formulier mag ook per post worden verstuurd. Het adres staat onderaan deze pagina. Er moet altijd een pasfoto worden aangeleverd. Dit mag ook digitaal. U mag de pasfoto mailen naar ledenadministratie@svnieuwkoop.nl. Heeft u geen printer, dan kunt u op zaterdag, of maandagavond een formulier afhalen.
SV Nieuwkoop werkt samen met Intersport Twinsport. De dichtsbijzijnde winkel is in Alphen aan den Rijn aan de Sint Jorisstraat 11. Zij verkopen de witte korte broek en blauwe kousen. Het oranje voetbalshirt krijgt u meestal via het team (alle jeugd). Informeer daarom eerst bij het team of het nodig is om een shirt te kopen. Ook verkoopt Intersport Twinsport speciale SV Nieuwkoop trainingstenue's. Deze zijn niet verplicht (wel bij selectieteams). Er is ook een webshop. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina Clubkleding.