Alphense Boys D7

D-pupillen zaterdag, D3, 5e klasse 09

21 maart 2015 11:30

Sinnige, R.

Vandaag speelden we op veld 4. Echt gras het moest vandaag gebeuren. Met 13 spelers begon de D3 vandaag aan de wedstrijd.

Opnieuw nam Wil de taak van coach op zich. Zijn vader helpt hem daar geweldig bij. Na afloop was er sowieso wat lekkers.

Vader Henk had de weddenschap verloren met de mannen op de training. De mannen van de D3 moesten minimaal zeven penalty’s raak schieten op de training. Nou dit gebeurde natuurlijk met groots gemak, heb ik mij laten vertellen.

Vele supporters waren er weer langs de lijn te bewonderen. De dames met paraplu hadden veel lol met Richard. En Richard genoot langs de lijn van het vertoonde spel.

De D3 schoot uit de startblokken en zette de tegenstander vast. Die wist duidelijk niet wat ze hier mee moesten. Het wachten was op de eerste goal en deze viel inderdaad. 1-0  voor de D3. Volhouden nu en doorzetten.

Helaas werd het 1-1 en dit was niet verdiend. De mannen deden er een schepje bovenop. 2-1 en 3-1 werd het. Dit was toch geweldig.

Even zo snel werd het weer 3-2 en 3-3. Waar moest dit heen zo voor de rust? De D3 maakte zelfs 4-3 en kwam dus voor de derde maal op voorsprong. Toen Alphense Boys 4-4 maakte voor de rust keurde de scheidsrechter de goal af voor buitenspel. De ruststand was dus 4-3.

In de tweede helft moest het dus worden afgemaakt. Helaas het slot besliste anders. Alphense Boys scoorde 2x en wij niet meer. De eindstand was dus 4-5.

Na afloop werden de mannen getrakteerd op patat. Ondanks de nederlaag was er wederom gestreden voor elke meter.