Verenigingsnieuws

Kom jij naar de open dag van onze sponsoren Omefa en Van der Peet?

Gisteren, 15 mei 21:00  Zaterdag 21 mei is de Open Bedrijvendag op Industrieterrein De Olm in Nieuwkoop. Bij ruim 35 bedrijven ben je welkom op een kijkje te nemen achter de schermen. Dat is onder andere bij onze sponsoren Omefa, Warp, Van der Peet en Gebroeders Bodegraven. Zie de flyer hieronder voor meer informatie.meer »


Avonden met De Complete Techniek

11 mei 9:45  Zoals aangekondigd in de aftrapbijeenkomst m.b.t. onze samenwerking met De Complete Techniek was de planning om 4 avonden voor trainers te organiseren ter ondersteuning van de jeugdtrainers. Aangezien we inmiddels weer in de kantine bij elkaar mogen komen hebben we de datums voor die resterende 3 avonden inmiddels vastgesteld en willen we jullie graag hiervoor uitnodigen.meer »


MO15-1 kan kampioenschap ruiken na zege tegen Be Fair

8 mei 21:00  Op een warm kunstgrasveld begonnen we om 12 uur aan de wedstrijd tegen Be Fair.meer »


Oefennederlaag JO15-1 tegen Woubrugge

7 mei 15:30  De vakantie is bijna voorbij en dus stond de JO15-1 zaterdag bijna compleet op het veld voor het oefenduel tegen Woubrugge. Thijs Gerritsen, Luuk en Yoren ontbraken nog. Laatstgenoemde deed mee bij de JO17-2. Vanuit de JO15-2 sloten Melle, Quinn en Jelte aan en vanuit de JO13-1 Lucas en Milan Siebers.meer »


Afsluitweekend 2022

2 mei 21:15  Het voetbalseizoen 2021-2022 loopt bijna ten einde en traditioneel sluiten we deze af met het welbekende Afsluitweekend. Vorig jaar was het vanwege de Coronamaatregelen even anders dan anders, maar dit jaar kan er weer als vanouds op de club ‘geslapen’ worden. Toch doen we het dit jaar ook weer wat anders dan andere jaren.meer »


Zondag 15 mei vriendjes- en vriendinnetjesdag bij SV Nieuwkoop

2 mei 17:15  Zondag 15 mei organiseert SV Nieuwkoop van 10.30 tot 12.00 uur een vriendjes - vriendinnetjes dag. Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de voetbal (de spelers krijgen flyers uitgereikt om uit te kunnen delen). Wij organiseren dit voor de 8, 9 en 10 jarigen.meer »


Nieuwkoop walst in eerste helft over Aarlanderveen heen

1 mei 0:00  Na drie verloren derby's stond deze zaterdag de laatste derby van het seizoen op het programma. In eigen huis was Aarlanderveen de tegenstander van Nieuwkoop. De bezoekers zijn nog in de strijd om promotie en hebben de punten dus hard nodig. Nieuwkoop speelt eigenlijk nergens meer voor, maar wil de competitie wel goed afsluiten.meer »


Nuttig oefenduel JO15-1 tegen Hazerswoudse Boys

30 april 23:30  Ondanks de vakantie stond er voor de JO15-1 vandaag een wedstrijd op het programma. Een oefenduel op bezoek bij Hazerswoudse Boys. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!