Verenigingsnieuws - SV Nieuwkoop

Verenigingsnieuws

Afsluitweekend groot succes, hier de foto’s!

3 juni 21:30  Het afsluitweekend vrijdag en zaterdag was weer een groot succes. Vele kinderen hebben kunnen genieten van sport en spel tot in de kleine uurtjes. Heel veel dank aan de organisatie en alle vrijwilligers die het afsluitweekend mogelijk hebben gemaakt!meer »


MO20 5e bij internationaal toernooi

29 mei 17:30  De MO20-1 deed afgelopen weekend mee aan de Future Cup in Maastricht. Op het internationale toernooi eindigde het team als vijfde.meer »


Nieuwkoop zet monsterscore neer in laatste competitieduel

27 mei 23:15  Met de KNVB Beker en het kampioenschap op zak stond voor Nieuwkoop 1 alleen nog het duel tegen Lugdunum op het programma. Het werd een feestduel, waarin veel andere namen ook minuten mochten maken. Voorafgaand aan het duel kwamen de spelers het veld op door een erehaag, gemaakt door onze dit seizoen succesvolle JO13-1 en JO13-2. Als kers op de taart werd ook nog eens een monsterscore neergezet tegen Lugdunum.meer »


JO15-1 knokt zich naar punt in laatste competitieduel

27 mei 22:45  Waar voor veel teams in onze poule de competitie vorige week al ten einde kwam, mochten wij deze week nog twee keer op komen draven. Dinsdag gingen we kansloos onderuit tegen Sportlust '46 (1-4) in een slechte wedstrijd van onze kant. Zaterdag sloten we de competitie af met een mooi, maar ook zuur punt bij Meerburg. meer »


π—ͺπ—œπ—‘π—”π—–π—§π—œπ—˜ 😍‡️

24 mei 16:30  Wil jij kans maken op een Ajax Camps & Clinics voetbal? Wij geven er een aantal weg.❗️ Dit moet je doen:✍️👇meer »


Grasvelden vanaf 5 juni in onderhoud

22 mei 20:15  Vanaf maandag 5 juni zijn alle grasvelden in onderhoud en kan er dus geen gebruik meer van worden gemaakt. Vanaf dan is alleen veld 1 beschikbaar. Teams die willen blijven trainen moeten dit melden.meer »


Nieuwkoop 1 kampioen van de derde klasse

20 mei 22:30  Na de bekerwinst van afgelopen woensdag kon Nieuwkoop 1 zaterdag de absolute kroon op het seizoen zetten door ook het kampioenschap in de 3e klasse te pakken. Dit lukte de ploeg van trainer Boris van Es vrij eenvoudig, door met 0-3 te winnen van Koudekerk. Hierdoor is het winnen van 'de dubbel' een feit. meer »


Nog meer winnaars!

20 mei 10:15  Afgelopen woensdagavond stonden we als één oranjefront achter ons team tegen XerXesDZB in Rotterdam. In grote getallen zijn jullie afgereisd naar het hol van de leeuw en hebben het sportpark flink oranje gekleurd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!