Verenigingsnieuws

Geslaagde Carnavalssponsorloop en loterij!

11 februari 11:45  Gisteren was de carnavalssponsorloop een groot succes! Aansluitend was ook de sponsorloterij, waarvan een aantal prijzen nog niet zijn opgehaald.meer »

IJzersterke JO17-1 wint lastig uitduel tegen FC Lisse

10 februari 15:45  Na het lastige uitduel tegen een sterk FC Oegstgeest en een ruime 7-1 overwinning tegen laagvlieger ESTO, stond voor de JO17-1 deze zaterdag het derde duel van de voorjaarscompetitie op het programma. Tegenstander was FC Lisse, dat in de voorgaande twee competitiefases twee keer in de top 3 eindigde in de 1ste klasse. Ook nu stonden ze op plek 3. Een pittige tegenstander dus. meer »

MO17-1 wint spectaculair duel van Voorschoten '97

8 februari 11:00  Eindelijk was het dan zo ver. Geen sneeuw en geen tegenstander met tekort speelsters. Dus om 12.30 uur gingen we van start tegen Voorschoten. Deze meiden waren in de 2e fase 2e geworden in deze 1e klasse, dus we wisten dat het een zware pot kon worden.meer »

SV Nieuwkoop speelt bij RCL opnieuw doelpuntloos gelijk

4 februari 20:00  SV Nieuwkoop wist koploper DONK vorige week knap op een 0-0 gelijkspel te houden. Stiekem zat er misschien nog wel meer in. Dat goede gevoel moest meegenomen worden naar het volgende lastige duel, uit tegen RCL. Ook in Leiderdorp werden de toeschouwers niet getrakteerd op goals. Het eindigde wederom in 0-0.meer »

JO17-1 recht de rug met ruime zege tegen ESTO

3 februari 18:00  Na de 7-0 nederlaag van vorige week tegen FC Oegstgeest stond zaterdag de derde ontmoeting van het seizoen met ESTO op het programma voor de JO17-1. De eerste keer werd met 1-2 verloren, de vorige keer met 9-1 gewonnen. Een kopie van laatstgenoemde wedstrijd zouden we niet krijgen, was de verwachting. Niets bleek minder waar, want de JO17-1 rechtte de rug na de nederlaag van vorige week en won ruim van ESTO: 7-1.meer »

O23-2 wint eerste duel na winterstop van Warmunda

31 januari 21:15  De eerste wedstrijd voor de O23-2 stond vandaag op het programma. En wel uit in Warmond bij Warmunda om 12.30 uur. Om 11.00 uur verzamelen is wel lastig voor sommige mensen. Er moest nog een speler opgehaald worden thuis nadat hij uit zijn bed was gebeld. Maar ook de shirts stonden nog bij iemand thuis. Gelukkig waren we nog niet ver weg dus ook dit werd opgelost. meer »

SV Nieuwkoop o23-1 zoekt een ambitieuze (jonge) trainer!

28 januari 13:45  SV Nieuwkoop is een bloeiende, gezonde en ambitieuze voetbalvereniging in de gemeente Nieuwkoop. Met ingang van het seizoen 2024 – 2025 zijn wij op zoek naar een hoofdtrainer/coach voor de trainingen en wedstrijden voor onze talentvolle o23-1 selectie.meer »

SV Nieuwkoop pakt punt tegen koploper DONK

27 januari 21:30  SV Nieuwkoop heeft zaterdag een punt gepakt tegen koploper DONK. De ploeg van trainer Boris van Es kreeg in de tweede helft de kansen op meer, maar wist deze niet te benutten.meer »