Verenigingsnieuws

Kom jij naar de open dag van onze sponsoren Omefa en Van der Peet?

Gisteren, 15 mei 21:00  Zaterdag 21 mei is de Open Bedrijvendag op Industrieterrein De Olm in Nieuwkoop. Bij ruim 35 bedrijven ben je welkom op een kijkje te nemen achter de schermen. Dat is onder andere bij onze sponsoren Omefa, Warp, Van der Peet en Gebroeders Bodegraven. Zie de flyer hieronder voor meer informatie.meer »

Avonden met De Complete Techniek

11 mei 9:45  Zoals aangekondigd in de aftrapbijeenkomst m.b.t. onze samenwerking met De Complete Techniek was de planning om 4 avonden voor trainers te organiseren ter ondersteuning van de jeugdtrainers. Aangezien we inmiddels weer in de kantine bij elkaar mogen komen hebben we de datums voor die resterende 3 avonden inmiddels vastgesteld en willen we jullie graag hiervoor uitnodigen.meer »

MO15-1 kan kampioenschap ruiken na zege tegen Be Fair