Verenigingsnieuws

SV Nieuwkoop mini’s groeien door, meld je nu ook aan!

Vandaag, 13 april 16:30  Beweging is supergezond voor onze kinderen en dat lijken de ouders in Nieuwkoop ook erg belangrijk te vinden. De SV Nieuwkoop mini’s groeien namelijk hard door. We hebben inmiddels ca. 40 dolenthousiaste kinderen die om de week op zondagmorgen om 10.00 uur komen trainen op ons complex. Lekker een uurtje vrijblijvend kennismaken met de bal en met elkaar leuke oefeningen doen. Uiteraard sluiten we de trainingen af met een “echt partijtje”!meer »

Speler van de week: Lucas Twilt uit de JO13-2

Gisteren, 12 april 21:30  Het is weer tijd voor een nieuwe speler van de week. Deze week weer een team van de Jongens onder de 13: Lucas Twilt uit de JO13-2. Lucas is 12 jaar oud en speelt in de verdediging. Hij stelt tweebenig te zijn en vertelt over andere kwaliteiten, daarnaast vertelt hij waar Lucas nog beter in kan worden. Lucas sluit af met een tip over verdedigen voor alle clubleden.meer »

Programma onderlinge wedstrijden