Verenigingsnieuws - SV Nieuwkoop

Verenigingsnieuws

Nieuwkoop knokt zich naar zege tegen Koudekerk

28 januari 18:45  Na de zege tegen koploper Lugdunum wachtte Nieuwkoop opnieuw een belangrijke confrontatie in de titelstrijd. Subtopper Koudekerk kwam op bezoek op Sportpark de Dulen. Voor de bezoekers ook een cruciaal duel. Voor hen is het aanhaken of afhaken in de strijd om het kampioenschap. Bij Nieuwkoop was er in de basis dit duel weer een plek voor Sam Vijfhuizen. Dit betekende dat Chiel Groenewoud plaats moest nemen op de bank. meer »

Nieuwkoop opent 2023 met zege op koploper Lugdunum

21 januari 19:30  SV Nieuwkoop mocht de succesvolle eerste seizoenshelft afsluiten als nummer drie van de competitie en als achtste finalist van de KNVB Beker. Genoeg dus om na de winter voor te spelen, want de ploeg van trainer Boris van Es kan echt mee gaan doen om het kampioenschap. Daarvoor moet bij de start van 2023 direct al een lastige horde voor worden genomen. Namelijk het uitduel tegen koploper Lugdunum.meer »

LED-verlichting hoofdveld

12 januari 19:30  In het kader van de verduurzaming van ons complex is in samenspraak met StiBuNi besloten alle veldverlichting op ons complex te vervangen door LED-verlichtingmeer »

Uitbreiding ballenhok

12 januari 19:15  Een aantal weken geleden zijn Joris Verweij en Tim Leliveld begonnen met het timmeren van extra ballenhokken in compartiment 3 onder de tribunemeer »

Sv Nieuwkoop winter barbecue

11 januari 20:00  Zaterdag 28 januari organiseren wij een winter barbecue!❄️meer »

LED-verlichting clubgebouw

9 januari 17:00  Onlangs ontving onze club een mooi cadeau van Jan-Pieter Heimgartner en zijn bedrijf LEDVANCE.meer »

Oud bestuurslid en jeugdvoorzitter Theo Otto overleden

29 december 14:30  Onlangs ontvingen we het droevige nieuws dat 25 december ons oud bestuurslid en jeugdvoorzitter Theo Otto op 73-jarige leeftijd is overleden.meer »

Robin Voorend keert terug bij SV Nieuwkoop

23 december 21:15  Direct na de winterstop keert Robin Voorend terug van SV Argon in het Oranje van SV Nieuwkoop.meer »