Verenigingsnieuws

Regenachtige start voor JO15-2 eindigt in overwinning op Sportlust ’46

Gisteren, 25 september 18:15  Nieuwkoop JO15-2 speelde zaterdag 24 september een thuiswedstrijd in de regen. Sportlust '46 JO15-4 was de tegenstander in deze competitie waarin Nieuwkoop volop meedoet voor het kampioenschap.meer »

De fysieke strijd van de MO17-2 tegen VEP

Gisteren, 25 september 18:00  De voetbal zaterdag begon regenachtig en er stond een aardige wind langs de lijn. Om 13:00 begon de wedstrijd in Woerden op een nat kunstgrasveld tegen de MO17-1 van VEP. Het was meteen duidelijk dat de meiden van de tegenpartij werden benadrukt door hun voornamelijk fysieke spelvorm. Het waren hun stevige duwpartijen, fysieke duellen en ellebogen in de nekken van de MO17-2 van SV Nieuwkoop, die de toon van de wedstrijd zette.meer »

Nieuwkoop loopt in het mes van verdedigend RKDES

24 september 17:30  Na een succesvolle bekercampagne, waarin de knock-out-fase werd gehaald, wachtte voor Nieuwkoop 1 zaterdag de start van de competitie. RKDES kwam op bezoek op Sportpark de Dulen. De ploeg uit Kudelstaart is dit seizoen nieuw op de zaterdag. Het wist hun zaterdagse competitiedebuut direct met drie punten af te sluiten.meer »

JO15-1 onderuit bij sterker ESTO

24 september 17:15  Met nog twee wedstrijden voor de boeg in de eerste fase/beker stond de JO15-1 aan het begin van de voetbalzaterdag op een tweede plek in de 1ste klasse. Ditmaal stond het uitduel tegen koploper ESTO op het menu. Een pittige uitdaging, maar ook een mooie kans om dus echt mee te gaan doen voor het hoogste plekje op de ranglijst.meer »

Mooie overwinning Nieuwkoop JO15-2 tegen Altior

19 september 12:00  Voor de geïnteresseerden, met name voor de afwezige vakantievierende succestrainer Jelle Verlooy⁩, hier een korte samenvatting van de JO15-2 uitwedstrijd tegen Altior JO15-1 in Langeraar op 17 september 2022. meer »

JO15-1 toont veerkracht en verslaat Olympia

17 september 22:00  Na de eerste competitiezege van vorige week tegen ARC (2-0), wachtte zaterdag voor de JO15-1 opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal kwam Olympia JO15-1 op bezoek. Een ploeg die, net als wij, één keer had gewonnen en één keer had verloren.meer »

Mooie zevenklapper MO17-2 tegen 7hoven

17 september 10:30  Het was even wennen om 9 tegen 9 te spelen op een iets kleiner veld en ook een andere veldbezetting, maar ondanks een te laag tempo was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Zevenhoven. Een goede keepster voorkwam een grotere voorsprong bij rust dan de 2-0 die halverwege op het bord stond. meer »

Kees van der Voorn (79) overleden

5 september 17:15  Kees van der Voorn is afgelopen zaterdag, enkele dagen voor zijn 80ste verjaardag, overleden. Kees was bij SV Nieuwkoop een toegewijd vrijwilliger bij Groen & Schoon en trouw supporter van het 1e elftal. Zeker toen zijn kleinzoon deel ging uitmaken van onze hoofdmacht en zijn kleindochter ging voetballen bij de jeugd en inmiddels in Vrouwen 1.meer »