Verenigingsnieuws

SV Nieuwkoop mini’s groeien door, meld je nu ook aan!

Vandaag, 13 april 16:30  Beweging is supergezond voor onze kinderen en dat lijken de ouders in Nieuwkoop ook erg belangrijk te vinden. De SV Nieuwkoop mini’s groeien namelijk hard door. We hebben inmiddels ca. 40 dolenthousiaste kinderen die om de week op zondagmorgen om 10.00 uur komen trainen op ons complex. Lekker een uurtje vrijblijvend kennismaken met de bal en met elkaar leuke oefeningen doen. Uiteraard sluiten we de trainingen af met een “echt partijtje”!meer »


Speler van de week: Lucas Twilt uit de JO13-2

Gisteren, 12 april 21:30  Het is weer tijd voor een nieuwe speler van de week. Deze week weer een team van de Jongens onder de 13: Lucas Twilt uit de JO13-2. Lucas is 12 jaar oud en speelt in de verdediging. Hij stelt tweebenig te zijn en vertelt over andere kwaliteiten, daarnaast vertelt hij waar Lucas nog beter in kan worden. Lucas sluit af met een tip over verdedigen voor alle clubleden.meer »


Programma onderlinge wedstrijden

10 april 17:00  Teams hebben de mogelijkheid om onderling te oefenen tegen elkaar. Teams die samen een wedstrijd willen plannen kunnen dit bevestigen/aanvragen bij de wedstrijdorganisatie (wedstrijdorganisatie@svnieuwkoop.nl). Er kunnen wedstrijden worden gespeeld op veld 1, 4 en 5. Hieronder het programma zoals het nu bekend is. Bij wijzigingen/toevoegingen wordt dit bericht aangepast. meer »


Soccerdream clinic bij SV Aarlanderveen

10 april 13:15  Zondag 18 en 25 april wordt er bij SV Aarlanderveen door voetbalschool Soccerdream een clinic georganiseerd. De clinic is voor jeugd t/m 10 jaar, van 10:30 uur tot 11:30 uur. Inschrijven kan via secretaris@svaarlanderveen.nl. Er is per keer plek voor 30 kinderen.meer »


EK-voetbaldagen in de meivakantie bij SV Nieuwkoop

8 april 16:45  Trainen op de omschakeling van Portugal, de opbouw van Spanje en het verdedigen van de Italianen. Een eigen bodytest, meer prijzen dan ooit tevoren en je eigen EK-voetbaldagen diploma. Doet jouw kind al mee aan de leukste voetbaldagen van de meivakantie bij SV Nieuwkoop?meer »


Speler van de week: Nabil Bahri uit de JO13-3

8 april 10:30  ‘April doet wat ie wil’, twee weken geleden konden we al trainen met korte mouwen, terwijl deze week de sneeuw weer uit de lucht kwam vallen. Gelukkig bleven de velden bespeelbaar en kunnen we een Speler van de Week bekendmaken. Deze week is de eer aan Nabil Bahri uit de JO13-3. Nabil speelt met veel plezier bij de SV, hij vertelt over zijn sterke kwaliteiten als spits en hij zegt waar hij nog beter in kan worden. Naast voetbal doet Nabil aan kickbox en hij sluit af met een goede tip over zinbeleving in sport.meer »


Panna knock-out

31 maart 12:00  Doe jij mee aan het panna knock-out-toernooi dat in april bij ons wordt georganiseerd? meer »


Speler van de week: Tatum Vos uit de MO11-1

30 maart 15:30  Deze maandag maakt de club weer de Speler van de Week bekend. Vandaag is de beurt aan een speler uit het meidenteam onder de 11 jaar: Tatum Vos. Zij is de aanvoerder van de MO11-1. Tatum vertelt over haar kwaliteiten als voetballer en aanvoerder, ook benoemt ze waar zij beter in kan worden. Verder vertelt Tatum wat zij leuk vindt aan het voetballen en sluit ze af met een goede tip over het belang van omschakelen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!