Lid worden

Mini pupillen (vanaf 5 jaar) kunnen rechtstreeks aangemeld worden bij de mini coördinator. De mini pupil hoeft nog niet lid te worden van de vereniging. Bij deelname aan de activiteiten moet een klein bedrag contact betaald worden aan de mini coördinator. U kunt contact opnemen met de mini coördinator via 06-52 02 50 13.

Jeugdspelers- en speelsters moeten zich aanmelden via het inschrijfformulier. Eventueel kan vooraf contact worden opgenomen met de coördinator/hoofdleider van de betreffende leeftijdsgroep. Het is mogelijk eerst een proeftraining te doen. Indien gewenst geef dit dan aan bij de coördinator/hoofdleider. Een overzicht van de leeftijdsgroepen met de contactgegevens vindt u hier. Het inschrijfformulier kunt u printen en invullen. Het ingevulde formulier mag u in de ontvangstkamer in de blauwe brievenbus doen. De ontvangstkamer is in het verenigingsgebouw, na binnenkomst links. Het formulier mag ook per post worden verstuurd. Het adres staat onderaan deze pagina. Vanaf O12 en ouder moet er altijd een pasfoto worden aangeleverd. Dit mag ook digitaal. U mag de pasfoto mailen naar ledenadministratie@svnieuwkoop.nl. Heeft u geen printer, dan kunt u op zaterdag, of maandagavond een formulier afhalen.

Senioren moeten zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier. Deze kunt u printen en invullen. Het ingevulde formulier mag u in de ontvangstkamer in de blauwe brievenbus doen. De ontvangstkamer is in het verenigingsgebouw, na binnenkomst links. Het formulier mag ook per post worden verstuurd. Het adres staat onderaan deze pagina. Er moet altijd een pasfoto worden aangeleverd. Dit mag ook digitaal. U mag de pasfoto mailen naar ledenadministratie@svnieuwkoop.nl. Heeft u geen printer, dan kunt u op zaterdag, of maandagavond een formulier afhalen.

Intersport Twinsport in Alphen aan den Rijn is kledingleverancier van SV Nieuwkoop. Informatie op de pagina Clubkleding>>

SV Nieuwkoop
T.a.v. Ledenadministratie
2420 AC Nieuwkoop

Kijk ook naar het normen- en waardenreglement van SV Nieuwkoop. Iedereen moet op de hoogte zijn van onze gedragsregels en zich er ook aan houden.

Op onze site kun je ook alle overige informatie vinden. Als je meer wilt weten over zaken die de ledenadministratie aangaan mail dan naar: ledenadministratie@svnieuwkoop.nl.

Ledenadministratie en contributiezaken

Corienne van Leeuwen