Opzeggen / Overschrijven - SV Nieuwkoop

Opzeggen / Overschrijven

Afmelden als lid
Als je je lidmaatschap van SV Nieuwkoop wilt opzeggen dan moet je het afmeldformulier invullen. Het formulier is eventueel af te halen op zaterdag of maandagavond. Het ingevulde formulier mag in de blauwe brievenbus gedaan worden in de ontvangstkamer, of opgestuurd worden naar het adres onderaan deze pagina. Opzeggen van je lidmaatschap moet vóór 15 juni van het lopende vereningingsjaar. Anders ben je de contributie voor het daarop volgende seizoen verschuldigd.

 

Overschrijving van een andere vereniging naar SV Nieuwkoop
Wanneer je wilt overschrijven van een andere vereniging naar SV Nieuwkoop dan moet je het inschrijfformulier invullen en bij SV Nieuwkoop inleveren. De ledenadministratie verwerkt de overschrijving in Sportlink. De oude vereniging wordt automatisch op de hoogte gesteld. Mogelijk moet er nog een afmeldformulier bij de oude vereniging worden ingevuld. Informeer hiernaar bij de oude vereniging. Let op: een overschrijving naar een andere vereniging (in dit geval SV Nieuwkoop) moet uiterlijk 15 juni in Sportlink zijn verwerkt. Regel dit dus op tijd!


Overschrijving van SV Nieuwkoop naar een andere vereniging

Wanneer je wilt overschrijven naar een andere vereniging dan meld je je aan bij de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging verwerkt de overschrijving in Sportlink. SV Nieuwkoop wordt automatisch op de hoogte wordt gesteld. Wel moet je nog het afmeldformulier van SV Nieuwkoop invullen (zie bovenaan deze pagina). Let op: een overschrijving naar een andere vereniging moet uiterlijk 15 juni in Sportlink zijn verwerkt. Regel dit dus op tijd!

SV Nieuwkoop
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 143
2420 AC Nieuwkoop

 

Als je meer wilt weten over zaken die de ledenadministratie aangaan mail dan naar: ledenadministratie@svnieuwkoop.nl

Ledenadministratie en contributiezaken

Ellen Pouw
Sharmila Steenks
Daniëlle Hoogeveen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!