VVSB JO13-2

Onder 13, JO13-1, 3e klasse 3

28 oktober 2017 10:30

Oppelaar, M.

Zaterdag speelde O13-1 op veld 3 (grasveld) O13-1 thuis tegen VVSB uit Noordwijkerhout. Die komen uit de 2e klasse.

Beide teams zijn gretig en er volgen veel duels. Ruimtes worden klein gehouden zodat er weinig kansen worden gecreëerd. Het blijft spannend en de teams lijken aan elkaar gewaagd.

De ruststand is daarom 0-0.

De tweede helft gaat O13-1 er weer tegenaan en het lukt nu beter om kansen te creëren. Al snel volgt de 1-0 en na 15 minuten via een mooie actie de 2-0.

VVSB scoort ook nog bijna, maar keeper Tijn redt knap. De wedstrijd eindigt in een fraaie 3-0 overwinning voor O13-1.

“Goed gewerkt boys, “aldus de trotse trainer.