RVC '33 MO17-1

1e klasse 3

24 maart 2018 13:15

Jong, R. de

Na het goede spel (vooral in de tweede helft) van vorige week, was de trainert vol vertrouwen. Ook speelden we vandaag op het hoofdveld, wat de inzet van de afstandsbediening weer mogelijk maakte! Dank Armida... (later meer)

Positioneel begonnen we sterk, een beetje slordig in passing van achteruit, maar vooral voorwaarts spelen we nog met te weinig overtuiging. Enkele mooie aanvallen brachten daarom niet wat we wel verdienden. Pas na een kwartier werd de ban door Anoek gebroken: een mooie aanval werd koel in het hoekje geschoven.

De afstandsbediening werkte waarschijnlijk niet zo goed, dat werd nogmaals bevestigd toen getracht werd de tijdswaarneming aan te zetten, maar zeker toen de score op het bord moest worden getoverd. De trainert heeft niet alles gezien, maar ergens was het eventjes een nulletje of 7.. De wens is de vader van de gedachte zullen we maar zeggen.

Ruim tien minuten later werd eindelijk ook Nadia eens beloond naar werken en een mooie trap (nog wel van richting verandert) verdween achter de keepster in het netje. Een 2-0 ruststand tot gevolg.

De trainert hoefde niet veel te sturen in de rust, maar hoopt echt dat de overtuiging voorin nu eens wordt zoals op de training. Jullie kunnen het echt wel!

De tweede helft was net zo sterk als de eerste, Romi heeft echt 0 ballen op doel gehad, we waren heer en meester. Helaas belonen we ons niet met meer doelpunten, maar gelukkig wel met goed veldspel.
Uiteindelijk 4-0 eindstand, prima resultaat op "de Dulen" voor SV Nieuwkoop, met perspectief naar meer!