3 - 2

Sportlust '46 E5

E-pupillen, E3, Groep 5 04

14 september 2013 10:15

Het was weer prachtig voetbalweer vanochtend. De eerste helft speelde zich vooral af op de helft van de tegenstander, met mooi samenspel van Bram, Sem, Norten en Indy.

Een mooie voorzet van Lars belandde bij Indy, die in de lucht de bal probeerde aan te nemen, maar dit omboog naar een fraaie lob. Die was onhoudbaar was voor de keeper. We bleven druk geven, en dat resulteerde in een doelpunt van Sem. Hierna ging het slot erop bij de tegenstander.

De tweede helft was nog niet koud begonnen of de vrachtwagens van de Ursula-run kwamen met veel getoeter langs. De E3-spelers waren compleet afgeleid en snel achter elkaar maakten Sportlust twee tegendoelpunten.

Jaap hield nog een paar mooie schoten op doel tegen. Quinten, Boyd en Maik voerden keurig hun verdedigende taken uit. Na een kwartier was de rust terug gekeerd. De mannen ontwaakten en voerden de druk ongekend hoog op.

Een schot richting doel werd door één van de tegenstanders met zijn handen tegen gehouden. Vrije trap. Lars ging achter de bal staan, keek even naar het doel. Liep naar achter, nam een aanloop en krulde de bal keurig onder de lat en over de keeper heen: 3-2. Een fantastische pot en een verdiende overwinning.

Volgende week gaan we naar Alphense Boys waar we gaan proberen onze positie op de ranglijst te verstevigen.