Bateweg 76
2481AN
WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

Op een nat sportcomplex te Woubrugge trapten we af om even na 10 uur omdat het even wachten was op de scheidsrechter.

De lat lag hoog vandaag gezien de stand op de ranglijst. De dames wilden zelf een grote uitslag neerzetten omdat de tegenstander al 23 goals tegen had gekregen in 3 wedstrijden. Die ambitie was duidelijk te zien want er werd maar op één helft gevoetbald en Maud kreeg het met de minuut kouder.

Kort samengevat:
Eenrichtingsverkeer, goed positiespel, uitgespeelde kansen, fraaie schoten en goals van afstand, een mooie penalty, hoog tempo en 14 super gemotiveerde dames in het Oranje (eentje in het blauw 😀).

Je zal er maar tegen moeten voetballen. In de rust namen ze geen genoegen met 10 goals. Nee ze moesten het minimaal verdubbelen, dus op naar de 16. Sorry Woubrugge, ze waren niet op andere gedachten te brengen. De teller stopte pas bij 0-18. En dan werd er ook nog een goal van Demi afgekeurd.