2211AV
NOORDWIJKERHOUT
tel. 0252-373533

Om 11 uur trapten we tussen de bloemenvelden af tegen VVSB.

De meiden waren aardig aan elkaar gewaagd en er werdt fel gespeeld van beide kanten. Tot Meike zich na 12 minuten vrij voor de keepster speelde en de 0-1 op haar naam zette. Dat was een teken voor onze meiden om hun eigen spel te gaan spelen en er werden weer mooie combinaties gemaakt. Maar VVSB probeerde er wel uit te komen en dat lukt soms ook. En daar was de 1-1.

De meiden pepten elkaar weer op. Snel na de aftrap kwam een steekbal van Jaimy bij Meike terecht. Die zette ons binnen een minuut weer op een 1-2 voorsprong.  De druk werd opgevoerd en VVSB werd op eigen helft gehouden. Meike, die met een mooie run via de zijkant de bal voorgeeft, zag hoe de bal bij Nina kwam. Zij schoot de 1-3 binnen.

In de rust de meiden gezegd dat VVSB gefrustreerd raakt en dat we daar niet in mee moeten gaan en vooral ons eigen spel moesten blijven spelen. In het eerste half uur van de tweede helft waren we volop aan het aanvallen. Er werden twee doelpunten afgekeurd vanwege buitenspel, waarvan we er van één hele grote twijfels hadden. En een vrije trap van Lesley die het hoofd van Noah vond, maar helaas pakte de keepster die net van de lijn af.

Zo nu en dan kwam VVSB wel heel sterk en snel eruit. Ze waren erg goed in omschakelen en dat leverde dan ook de 2-3 op. Maar Meike had vandaag echt gouden schoenen aan en maakte binnen een paar minuten de 2-4 en de 2-5. Niet veel later schoot Noah de 2-6 binnen, maar ook die werd weer afgekeurd door onterecht buitenspel. VVSB sloot de wedstrijd nog af met een doelpunt, wat de eindstand op 3-5 bracht.

Een goed spelend team gezien dat zich niet liet mee slepen in het uitlokken en uit het spel halen van wat de tegenstander deed. Een team wat wil en wat gaat en niet opgeeft. Dat maakt de meiden in mijn ogen toppers