MO15-1 op kampioenskoers na ruime zege tegen ARC

Ladderhaak 2
2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

De bal ging om 11 uur rollen op veld 3 met een stevige tegenwind maar met een heerlijk zonnetje. Een voorteken voor een mooi wedstrijdje en dat werd het.

Voor de rust kwam onze tegenstander met de wind in de rug niet verder dan onze 16 meter en kwam Noah niet in de problemen bij een paar afstandschoten. Door de wind was het lastig om echt goed te voetballen , maar toch waren er een paar goede kansen en ook goals.
1-0 Esra
2-0 Patrycja
3-0 Thirza

In de rust bereikten ons vanuit Alphen berichten dat Olympia met 3-1 achter stond, maar eerst zelf het karwei afmaken.
En dat hoef je eigenlijk niet eens te zeggen tegen deze meiden.
4-0 Esra
5-0 Soraya
6-0 Soraya

Goed gespeeld weer en een prima overwinning. Scheidsrechter Hans bedankt (helaas veel commentaar vanuit Alphense hoek), maar wij zijn superblij met jouw enthousiasme om te fluiten bij ons. Soraya en Noah bedankt!

Hopelijk is onze eigen Maud er vanaf 7 mei weer bij om de plek tussen de palen weer in te nemen na haar blessure. En dan nog het bericht uit Alphen dat concurrent Olympia met 3-2 heeft verloren van Alphense Boys. Het weekend kon niet beter beginnen. Nog drie finales te gaan waarin we nog 6 punten moeten halen.