2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Om 15.00 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld. De zon scheen lekker en we hadden vandaag een grote selectie. Leider Aart werd gezien met een taart maar na afloop was Aart er wel maar geen taart...

De mannen hadden er zin in vandaag. Het was de eerste wedstrijd voor de competitie. Na een prima warming-up werd er afgetrapt. De start was prima want na 5 minuten lag de eerste bal in het net bij Lisse. 1-0 dit beloofde wat voor vandaag.  De kansen waren er maar zelfs voor een nagenoeg leerdoel is het moeilijk om de bal erin te krijgen hebben we gezien. Ook in je eentje op de keeper blijft lastig maar gelukkig hielp Lisse ons op slag van rust. Een speler kopte de bal in zijn eigen doel en zo gingen we met een 2-0 voorsprong rusten.

De rust werd doorgebracht op het veld in een heerlijk zonnetje. De spelers stonden te wachten op de taart van leider Aart. Maar Aart was er wel maar geen taart. In de tweede helft een veel sterker Nieuwkoop. De kansen kwamen er en even later ook de doelpunten.  Bij de 3-0 zat de keeper van Lisse mis of was de bal toch verrassend ingeschoten. De 4-0 kwam tot stand na een mooi combinatie in de 16 meter. De 5-0 was een voorbeeld van hoe het hoort. Achterlijn halen,  voorgeven en inkopen. De 6-0 was met een klein gelukje maar wel goed en rustig binnen geschoten.

Ja er waren kansen op meer maar leider Aart was tevreden zo. Dan zal de taart wel zo op tafel komen in de kantine dachten wij. Maar nee hoor, wel wat drankjes maar geen taart. Toch maar eens vragen wat Aart er mee gedaan heeft.....