Bloemerd 2
2353BZ
LEIDERDORP
tel. 071-5893450

Daarna werd de rug gerecht en voor rust werd het nog 2-2. Na rust kwamen de Nieuwkopers zelfs op voorsprong. 3-2. Maar door een ongeluk moment van bal verlies en een penalty tegen werd er uiteindelijk verloren met 3-4.

Vandaag naar Leiderdorp en leider Aart moest op het laatste moment nog een speler erbij regelen. Er waren namelijk op het laatste moment twee afmelden. Een speler had een aluminium balk op het hoofd gekregen en moest naar de dokter om het gat te laten dichten. De ander had een spierblessure opgelopen de avond ervoor.

De Nieuwkopers begonnen prima aan de wedstrijd en na 15 minuten spelen stond het 0-2 en stond leider Aart glundert langs de lijn. In de 22e minuut werd er slecht uitverdedigd en viel de bal bij een speler van RCL op het hoofd en verdween met een boog in het Nieuwkoopse doel. 1-2. Daarna kreeg Nieuwkoop nog vele kansen tot aan de rust maar gescoord werd er niet.

In de tweede helft was er wat omgezet op het veld en dit leek gelijk vanaf de aftrap een doelpunt op te leveren. Helaas voor de Nieuwkopers raakte de bal na een vloeiende aanval de lat.

Na een uur voetballen werd het 1-3 en was het verzet gebroken bij de thuisploeg. Nog geen 3 minuten later werd het 1-4. Leider Aart was nog niet tevreden en spoorde zijn team nog een keer aan. Dit leverde nog twee doelpunten op voor Nieuwkoop.  De laatste was wel de mooiste om te zien. Vanaf 20 meter werd de bal in de bovenhoek gekruld.

Zo kon de 23-2 met een 1-6 overwinning rustig terug reizen naar Nieuwkoop. Trots stapte Aart de kantine in en iedereen mocht het horen dat hij weer 3 punten heeft gehaald vandaag.

De doelpunten makers van vandaag: Rayen 3,  Mike 2 en Lucas 1.