Haz. Boys D1

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 07

14 december 2013 11:30

M. Uijttewaal

Zonder echt te imponeren boekte de D1 vandaag een regelmatige zege op Hazerwoude Boys D1. Individueel en op inzet scoorden de mannen allemaal een voldoende. Genoeg in ieder geval om de tegenstander van vandaag eronder te houden. De eerste helft verliep zakelijk. Twee doelpunten uit cornerballen en de derde door een prima individuele aktie van Robin.

In de tweede helft was het Wessel die prima naar het centrum van de aanval kon inschuiven en een prachtig doelpunt kon aantekenen. De 5-0 kwam op naam van Dave die de bal in het dak van het doel knalde.

Mooi resultaat waarmee een basis is gelegd om vanaf 18 januari te blijven meestrijden in de bovenste regionen van de 2e Klasse. Veel spelers zijn het afgelopen half jaar beter geworden. Maar het leukste tot nu toe was om te zien dat de mannen elkaar steeds beter weten te vinden, dat ze respect naar elkaar tonen en voor elkaar door het stof willen gaan.

Een dik compliment voor de wijze waarop trainer Willem en leiders John en Marco dit team steeds beter maken en weten te motiveren. Op deze manier straalt de lol in het spelletje ervan af. Alle reden voor de supporters om keer op keer  langs de kant van de heren te komen genieten.