Nieuwkoop JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 7

8 maart 2014 8:45

Na een week hard trainen mogen we zaterdag 8 maart om 7.30 uur verzamelen in de kantine. Iedereen is op tijd deze week, dus ik ook.

Omdat Noë vandaag niet meegaat nemen we Nick als reservespeler mee. Na een goede wedstrijd bespreking in de kleedkamer gaan we beginnen. Al snel blijkt dat wij veel beter en slimmer zijn dan Olympia.

Olympia krijgt twee hele goede kansen maar dankzij prima verdediging en top keeper Sven gaan deze er niet in. Het samenspel van ons wordt steeds beter en beter en het wachten is alleen nog op het eerste doelpunt.

En dat moment volgt al snel, Yoran maakt 0-1. Olympia is van slag en in de war, en na een paar kansen van ons maakte Nick in de hoek de 0-2. De trainers springen een gat in de lucht !

Tijdens de rust wordt er gesproken over de 1ste helft helft en wat een kanjers jullie allemaal zijn. Met veel zelfvertrouwen betreden wij weer het veld. Ook Olympia heeft een powertalk gekregen, want ze beginnen heel sterk. Dankzij heel slim en goed werk achterin door Jesse, Mischa en Sven maken ze echter geen kans.

Het midden, Daan, Pieter en Yazz blijft volop in beweging en de kansen blijven maar komen. En daar komt BOEM de 0-3 in de hoek van Nick en de 0-4 door Yoran tussen de benen van de keeper door. De winst is binnen maar in de laatste minuut weet ook Olympia te scoren. Met een prachtige eindstand van 1-4 gaan we met een trots gevoel terug naar Nieuwkoop.

De F1 bedankt Nick voor het prachtige invalwerk!

F1, het was een genot om naar jullie te kijken, volop in beweging en goed om jullie heen kijken. Ga zo door.