D1: Oei wat een tegenvaller, maar wel terecht

Nieuwkoop JO13-1

D-pupillen, D1, Groep 2 09 - 1e klasse

13 september 2014 9:00

Alphen blijkt voor ons nu nog een maatje te groot, een goed voetballend team waar we deze keer geen antwoord op hadden.

De eerste helft heel hard gewerkt en konden het tot de rust 0-0 houden. Na de rust dikke pech, na 1 minuut een penalty tegen, 1-0, 5 minuten daarna 2-0 en 3-0. Oei wat een tegenvaller, maar wel terecht. Nog een keer de mouwen opstropen was het enige wat we konden doen, resulteerde in een aantal goede aanvallen en jawel, een mooie treffer, 3-1. Als je met z’n allen dan meer wilt, valt hij altijd aan de andere kant, 4-1.

Jammer, maar deze jongens voetbalde gewoon goed. Lekker trainen deze week en op naar de wedstrijd van volgende week, Be Fair thuis om 11:30.