18 oktober 2014 9:00

Vermeij, N.

Op deze wellicht warmste zaterdag van oktober ooit, mocht de E2 aantreden tegen ARC. De jongens waren lekker op tijd, maar oh jee... wie ging er coachen?
Pieter moest werken, dus even wachten op onze super (hulp)coaches, Max en Olav.
De wedstrijd begon en het zag er gelikt uit. Al snel viel de 1-0. Een mooie voorzet van Sem E. kon er door Norten ingeschoten worden.
Helaas een minuut later viel de 1-1, en nog wat later de 1-2. De jongens bleven echter mooi spel spelen en dat resulteerde in een doelpunt van Sem E. die een rebound van zijn broertje erin schoot.
Net voor rust kregen ze nog een vrije schop aan de zijkant. Lars schoot met een prachtig schot rechtstreeks in het doel, 3-2.
Na de rust merkte je dat ze weer even wakker moesten worden. ARC profiteerde daarvan: 3-3. Waar ging dit heen? De moeders langs de kant werden er knap zenuwachtig van!
Sem v D. was zich daar gelukkig niet van bewust en had een mooi schot dat in slow motion over de keeper leek te dwarrelen, 4-3. Maar weer liet ARC zich niet kennen en maakte de 4-4 en de 4-5.
Keeper Jop instrueerde zijn spelers en Remco en Undana konden steeds verder mee naar voren spelen. De druk werd groter op het doel van ARC...
De toeschouwers hadden het niet meer. Ze speelden zo lekker dat kon toch geen nederlaag worden? Maar eind goed al goed. Sem v D. schoot de 5-5 erin en Noe maakte uiteindelijk de 6-5.