JO10-2G boekt vierde zege op rij en scoort twaalf keer - SV Nieuwkoop

JO10-2G boekt vierde zege op rij en scoort twaalf keer

UVS JO10-5

6 - 12

Nieuwkoop JO10-2JM

Competitie

5e klasse 5

Datum

30 maart 2019 12:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag mocht ons team aantreden tegen UVS. We waren net op tijd aanwezig, omdat het zoeken naar de kleedkamer best lastig was. Een minuut voor aanvang stonden we op het veld. Een warming-up was niet nodig met 18 graden vol in het zonnetje op kunstgras.

Na deze perfecte voorbereiding gingen we aan de slag, maar zonder onze vaste laatste man, dus dat was wel even spannend. Even bleek het goede woord, want al snel kwamen we 0-1 voor, 1-1 gelijk en 1-2 voor. Met nog een paar goals tussendoor eindigden we de eerste helft met een lichte voorsprong van 4-8.

Opdracht voor de tweede helft was om onze spits in stelling te brengen voor haar eerste goal. Daar werd echt moeite voor gedaan, maar bleek toch nog lastig. Dit wordt dus de belangrijke opdracht voor volgende week, want dan is haar moeder jarig zei ze. De spits kwam vandaag niet tot scoren helaas, maar onze Luuks deelden er 10 vandaag. 

Uiteindelijk leidde een goede wedstrijd met echt team voetbal in een wat zomerse stand van van 6-12. Echt verdient weer en de vierde winst op rij voor deze kanjers! Volgende week tegen Valken '68 weer nieuwe kansen om een feestje te vieren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!