MO13-1 boekt eerste zege in 1e klasse - SV Nieuwkoop

MO13-1 boekt eerste zege in 1e klasse

Nieuwkoop MO13-1

2 - 0

Gouda MO13-1

Competitie

1e klasse 2

Datum

25 januari 2020 9:00

Scheidsrechter

Jagt, H. v/d

Accommodatie

Onbekend

Lekker vroeg trapten we op een koud veld 4 af tegen onze tegenstander uit Gouda.

Het begin was rommelig en de eerste tien minuten was niet iedereen even scherp. Snelle aanvalsters waren dreigend over de zijkanten, maar door goed rugdekking geven door ons centrale duo achterin werd er geen kans weg gegeven. Voorzetten en schoten waren een prooi voor Julia.
Na wat omzettingen als antwoord op de snelle buitenspeelsters kregen we steeds meer grip op de wedstrijd. Jullie mogen best wat eerder schieten vanaf de 16 meter hoor meiden!

De tweede helft waren we de beter voetballende partij. Opbouwend sterk, mooie combinaties, juiste keuzes maken tussen het kort of diep spelen, kort verdedigen en zelfs zeer nuttige hakjes langs de zijlijn. Volgens mij zoekt iemand nu nog naar de bal 

De 1-0 viel uit een vrije trap vanaf de zijkant van de 16m. De bal lag daar 1 cm buiten, omdat de overtreding er net buiten was, ook al zagen wij dat iets anders. 
Maar Myrthe schoot de bal in één keer bij de tweede paal binnen. De 2-0 kwam er meteen achteraan. Een schot van net binnen de 16 was te lastig voor de Goudse keepster. Er kwamen kansen op de derde treffer, maar dat speelden we niet goed genoeg uit.

Wat een mooie prestatie weer. Hard werken en goed voetbal zorgde voor een mooie start van de zaterdag. Jullie blijven een gek stel.... Na afloop ook nog het album voor de voetbalplaatjes ophalen bjj de Jumbo. Sparen maar!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!